En utsträckt hand från Maria Åkerberg

Jag är så glad att tiden på året när det är dags att påta i trädgården äntligen är här. De är en tid som är väldigt sammankopplad med lycka och välmående för mig så jag blev väldigt förvånad när mina händer inte alls mådde bra. Jord, hårda tag och isande vind hade gjort dem torra, sköra och ömma. Jag blev förfärad när jag insåg vilket skick de var i. Räddningen var även den förvånade, en handkräm från Maria Åkerberg, ett för mig helt nytt märke.

Det var när min fru fick syn på mina sargade händer och ledsna nagelband som hon köpte handkrämen från Maria Åkerberg till mig. Jag får erkänna att jag är en man av min tid och har sällan ägnat många tankar åt hudvård och omsorg. Händerna har man för att arbeta med och har man gjort det ett helt liv så ser de ut på ett speciellt sätt. Det var åtminstone så jag tänkte tills min fru plockade fram den där tuben med Maria Åkerberg-handkräm. Jag hade dessutom mycket eksem som pojk så evinnerligt smörjande har fått negativa konnotationer för mig. Allt med parfym, kemikalier och annat hokus-pokus har gått tvärt bort. Tack och lov innehåller inga av produkterna från Maria Åkerberg något sådant, de är naturliga och ekologiska. Vi har barnbarn att tänka på och vi försöker på alla sätt vi kan bidra till att deras framtid ska vara så ljus och frisk som möjligt. Att köpa handkräm från Maria Åkerberg är ett av de mindre, men ändå viktiga, stegen vi tar för att göra just det.

Första gången jag använde handkrämen från Maria Åkerberg var det som att dra på sig ett par silkeshandskar, alldeles underbart. Nu har jag använt krämen i en vecka och mina händer är hela och lika glada över att det är trädgårdssäsong som jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *